بعد مدتها اومدم در خدمتتون
امروز میخوام آموزش لازانیا که خمیر برگ هم بهش میگن ویک غذای ایتالیایی هستش و از سه لایه پاستا"خمیر پیتزا و سس مخصوص تشکیل شده رو بگم همینطور که احتمالا بدونید انواع مختلفی از لازانیا وجود داره و معمولا هم در داخل فر درست میشه اما من امروز میخوام طرز تهیه اونو به سبکی متفاوت و روی گاز آموزش بدم .
امیذوارم تا انتها با ما همراه باشید...
برای خواندن به ادامه مطلب بروید
سلام به همه دوستان عزیز
بعد مدتها اومدم در خدمتتون
امروز میخوام آموزش لازانیا که خمیر برگ هم بهش میگن ویک غذای ایتالیایی هستش و از سه لایه پاستا"خمیر پیتزا و سس مخصوص تشکیل شده رو بگم همینطور که احتمالا بدونید انواع مختلفی از لازانیا وجود داره و معمولا هم در داخل فر درست میشه اما من امروز میخوام طرز تهیه اونو به سبکی متفاوت و روی گاز آموزش بدم .
امیدوارم تا انتها با ما همراه باشید...
مواد لازم
لازانیا خشک | 1 بسته |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
رب گوجهفرنگی | 3 ق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
آویشن | نصف ق چایخوری |
پنیر پیتزا | 300 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
قارچ | 500 گرم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
طرز تهیه لازانیا بدون فر
برای تهیه لازانیا بدون فر به یک تابه مناسب نیاز دارید. اما ابتدا باید سس لازانیا را آماده کنید.
- پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
- مقداری زردچوبه، فلفل و پودر سیر به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید.
- رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.
- در نهایت کمی آب به گوشت اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا گوشت پخته شود.
- بعد از حدود 20 دقیقه، فلفل دلمه خردشده را به همراه آویشن به گوشت اضافه کرده، کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
- حالا ورقههای لازانیا را داخل آب جوش قرار داده و طبق دستور پشت جعبه لازانیا، با کمی نمک و روغن بپزید.
- ورقههای لازانیا را بعد از حدود 10 دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در صورتیکه دوست دارید از قارچ استفاده کنید؛ قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در تابهای جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید. اضافهکردن قارچ به مواد گوشتی باعث میشود که قارچها له شوند و موقع سرو چیزی از آنها باقی نماند.
- حالا یک تابه با اندازه مناسب (ترجیحا تابه رژیمی) برداشته و کف آن را کمی چرب کنید.
- چند ورقه لازانیا کف تابه بچینید و روی آن مقداری مایه گوشتی بریزید و روی لایه گوشتی، قارچ تفتداده شده قرار دهید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. همین کار را به ترتیب و لایهلایه تکرار کنید تا مواد گوشتی، قارچ و ورقههای لازانیا تمام شوند.
- روی آخرین لایه را با پنیر پیتزا بپوشانید و درب تابه را بسته، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- زمان پخت لازانیا بدون فر حدود 30 دقیقه است.
نکته:
برای پخت لازانیا بدون فر میتوانید از ورقههای لازانیا خشک استفاده کنید
که در این صورت، باید سس گوشتی را رقیقتر از همیشه آماده کنید و روی
لایههای لازانیا سس سفید بریزید تا ورقههای لازانیا به خوبی پخته شوند. همچنین میتوانید از دستور طرز تهیه لازانیا گوشت
بدوننیاز به سس لازانیا استفاده کنید(دستورش فرق میکند عزیزان)
بدوننیاز به سس لازانیا استفاده کنید(دستورش فرق میکند عزیزان)
ریزهکاریهای تهیه لازانیا
- برای آنکه ورقههای لازانیا در حین جوشاندن به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
- موقع جوشاندن لازانیا، ورقهها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.
- برای آبکشکردن ورقههای لازانیا، حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورقههای لازانیا کم شود و در حین پخت، خمیر نشوند.
- برای اینکه بعد از آبکشی، ورقه ها به هم نچسبند، آنها را روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا اینکه آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید.
- برای تهیه لازانیا رژیمی، به جای ریختن پنیر روی هر لایه در مرحله آخر فقط روی مواد مقداری پنیر بریزید. از پنیرهای رژیمی هم میتوانید استفاده کنید.
- برای اینکه ورقههای لازانیا بعد از پخت به ظرف نچسبند، کف ظرف و دیوارههای آن را با مقداری روغن چرب کنید.
- در دستور اصلی لازانیا از گوشت چرخکرده استفاده میشود. ولی برای تنوع در طعم لازانیا، میتوانید آن را با مواد دیگری مثل سوسیس خانگی درست کنید.
منبع:گروه آشپزی ستاره