خب در اخرین مطلب که امروز قرار میدم میخوام طرز تهیه بستنی زمستونی رو که حتما میدونید چقدر خوشمزس و چقد باهاش خاطره دارید رو بگم...
با گذشت فصل زمستان به مرور زمان ما برای شما طرز تهیه سایر بستنی ها رو نیز قرار میدیم که شما هم میتونید از ما بخواهید که چه نوع بستنی دسر یا هر جور غذای دیگه ای که دوست دارید اموزشش رو برای خودتون یا سایر بازدید کننده های عزیز قرار بدیم ...
با ارزوی بهترین ها برای شما با آموزش بستنی زمستونی در ادامه مکطلب با ما در ارتباط باشید...
خب در اخرین مطلب که امروز قرار میدم میخوام طرز تهیه بستنی زمستونی رو که حتما میدونید چقدر خوشمزس و چقد باهاش خاطره دارید رو بگم...
با گذشت فصل زمستان به مرور زمان ما برای شما طرز تهیه سایر بستنی ها رو نیز قرار میدیم که شما هم میتونید از ما بخواهید که چه نوع بستنی دسر یا هر جور غذای دیگه ای که دوست دارید اموزشش رو برای خودتون یا سایر بازدید کننده های عزیز قرار بدیم ...
با ارزوی بهترین ها برای شما با آموزش بستنی زمستونی در ادامه مکطلب با ما در ارتباط باشید...
وب سایت ایران کوک: یاد بچگی هایمان به خیر! زمستان که میشد دیگر از آن بستنی های فصل تابستان خبری نبود، عوضش همه مغازه ها پر میشد از بستنی های زمستونی. طعم خیلی خوب و خاصی داشت. می خواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستونی برایتان زنده کنیم.مواد لارم:
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- خاک قند 1 لیوان
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق
- آب 3 قاشق
- نان میکادو یا بیسکوئیت گرد
- شکلات ذوب شده
- پودر نارگیل
- پودر گردو
طرز تهیه:
1- سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
2- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
3- ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
4- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
5- بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.