کشک بادمجان

با عرض سلام به همه دوستان گلم شرمنده یک مدت نبودم میخوام امروز براتون طرز تهیه یک غذای شگفت انگیز رو بگم و اونم چیزی نیست جززززززز کشک بادمجان حتما حتما نظرتون رو در مورد دستور غذا بدید با ما همراه باشید با دستور کارهای جدید راستی بابت اتفاق اخیر که ایران ما رو عزادار کرد واقعا متاسفم امیدورام هیچ وقت این اتفاقات عزیزان ما رو از ما جدا نکنه«باما همراه باشید...»

با عرض سلام به همه دوستان گلم شرمنده یک مدت نبودم میخوام امروز براتون طرز تهیه یک غذای شگفت انگیز رو بگم و اونم چیزی نیست جززززززز کشک بادمجان حتما حتما نظرتون رو در مورد دستور غذا بدید با ما همراه باشید با دستور کارهای جدید راستی بابت اتفاق اخیر که ایران ما رو عزادار کرد واقعا متاسفم امیدورام هیچ وقت این اتفاقات عزیزان ما رو از ما جدا نکنه«باما همراه باشید...»

 

 

کشک بادمجان

 

 

kashk bademjan

 

طرز تهیه : بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید.

 

نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

 

kashk bademjan

 

نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود.

 

 کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید . میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان سرو نمایید.

 

نکته ها : میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود ). این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید. کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.