با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گلم
امروز هم براتون کلی مطلب اوردم که شامل موضوعات مختلفه
ابتدا در این پست میخوام طرز تهیه چند تا از دسر های فوق العاده رو براتون بیان کنم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گلم
امروز هم براتون کلی مطلب اوردم که شامل موضوعات مختلفه
امیدورام لذت کافی رو ببرید...
دسرهای گرم فوق العاده را به شما معرفی می
کنیم تا در این روزهای سرد زمستانی لحظات گرم تر و لذتبخش تری را در کنار
خانواده خود تجربه کنید.
کیک فنجانی پنج دقیقهای
برای پخت این کیک فنجانی دقیقه ای از مایکروفر استفاده کنید
35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوری پودر
شکلات، کمی نمک و یک و یکدوم قاشق غذاخوری شکر قهوهای را با هم مخلوط
کنید. در کاسهای دیگر یک عدد تخممرغ، دو قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق
غذاخوری کره و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کنید، سپس مواد خشک
را به مواد تر اضافه کنید، آن را در یک ماگ 500 میلی لیتری بریزید و برای
70 تا 90 ثانیه در مایکروفر با درجه بالا بگذارید تا کیک بالا بیاید و پخته
شود.
پودینگ لیمویی
پودینگ لیمویی را به روش بنماری برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم
کنید. 150 گرم کره، دو قاشق چایخوری رنده پوست لیمو، یکسوم پیمانه آب
لیمو، یک و نیم پیمانه شکر، سهچهارم پیمانه آرد، یک و نیم پیمانه شیر و
چهار زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید. سفیدهها را با همزن برقی بزنید و
آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. خمیر به دست آمده را در ظروف مورد نظر
بریزید و به روش بنماری برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود.
فوندانت شکلات داغ
فوندانت شکلات را برای 10 تا 12 دقیقه بپزید
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد
گرم کنید. 125 گرم شکلات تلخ همراه 150 گرم کره را با روش بنماری آب کنید.
با همزن برقی سه تخممرغ و نصف پیمانه شکر قهوهای را بزنید تا پف کند.
یکسوم پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شکلات و مایع شکلات آبشده را با
تخممرغ زده شده مخلوط کنید. فوندانت را برای 10 تا 12 دقیقه بپزید.
فاستر موز
در ظرف فاستر موز یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید و به آن موز و سس کاراملی اضافه کنید
دو قاشق غذاخوری کره را همراه نصف
پیمانه شکر قهوهای و یکچهارم پیمانه شربت افرا برای چهار تا شش دقیقه روی
حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه
خرد کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه دهید برای یک تا دو دقیقه بپزد
تا طلایی شود. یک اسکوپ بستنی وانیلی را در کاسه بریزید و به آن موز و سس
کاراملی اضافه کنید.
کاسترد کارامل
کاسترد کارامل را به روش بن ماری تهیه کنید
سه چهارم پیمانه شکر را در یک قابلمه
روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی و طلایی شود. کارامل را ته ظرفها
بریزید. در یک کاسه شش عدد تخممرغ، سه پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری اسانس
وانیل و سهچهارم پیمانه شکر را مخلوط کنید و آن را در ظرفها روی شکر
کاراملی شده بریزید. این دسر را به روش بنماری در حرارت 180 درجه
سانتیگراد داخل فر برای 40 تا 45 دقیقه بپزید.
پودینگ عسل و برنج
برای سرو پودینگ برنج ، عسل را روی آن بریزید
سه و یکدوم پیمانه شیر را با نصف
پیمانه برنج، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری اسانس وانیل و کمی نمک
بجوشانید، سپس شعله را کم کنید و برای 20 تا 25 دقیقه مخلوط را هم بزنید
تا برنج نرم و مایع جذب آن شود. ظرف را از روی شعله بردارید و یکچهارم
پیمانه شیر و سه قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید، سپس دسر را در ظرفهای
مورد نظر ریخته و با عسل سرو کنید.
کیک سیب داغ
کیک سیب یکی از دسرهای گرم برای فصل زمستان است
دو پیمانه سیب خردشده را با یک پیمانه
شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. 100 گرم کره را آب کنید. یک پیمانه شکر،
سهچهارم پیمانه آرد، دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک قاشق چایخوری
دارچین و یکچهارم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. سهچهارم پیمانه
شیر و یک عدد تخممرغ را با هم بزنید و بعد مواد تر و خشک را مخلوط کنید و
در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سیبها و کره را روی خمیر بریزید و آن را در
دمای 160 درجه سانتیگراد برای 50 تا 60 دقیقه بپزید.
گلابی داغ کاراملی
گلابی های داغ کاراملی را همراه خامه یا بستنی سرو کنید
چهار عدد گلابی را نصف کنید و
هستههایش را در بیاورید، سپس آنها را در سینی چربشده فر بچینید. در یک
قابلمه کوچک دو سوم پیمانه آب و یکچهارم پیمانه عسل را مخلوط کنید و برای
سه دقیقه بجوشانید، سپس آن را روی گلابیها بریزید. در مرحله بعد روی آنها
دارچین، پودر میخک، پودر هل و شکر بپاشید و اجازه دهید در دمای 200 درجه
سانتیگراد برای 45 تا 55 دقیقه بپزند. گلابیهای داغ را همراه خامه یا
بستنی سرو کنید.
کرم بروله
روی کرم بروله را با شکر قهوهای بپوشانید و شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوهای شود
فر را روی دمای 160 درجه سانتیگراد
گرم کنید. یک فنجان خامه را در مایکروفر با حرارت متوسط گرم کرده و بعد یک و
نیم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن اضافه کنید. پنج زرده تخممرغ و
یکسوم فنجان شکر را با همزن برقی مخلوط کرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه
کنید. مخلوط به دست آمده را در ظرفهای مورد نظر بریزید و به روش بنماری
برای نیم ساعت در فر بپزید، سپس روی آنها را با شکر قهوهای بپوشانید و این
بار سه دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوهای شود.
منبع : laplas.co